‘Tijdens de oorlog was ik Solange’

Dit is mijn zoektocht naar het verhaal van mijn oma die tijdens de Tweede Wereldoorlog 2000 joodse kinderen in veiligheid bracht.

Onafhankelijk Leven

Onafhankelijke Leven komt op voor een inclusieve wereld. Sinds maart 2023 schrijf ik mee aan hun communicatie.

Billie Bonkers

Billie Bonkers verzorgt de communicatie van de Werken aan de Ring van Brussel. Ik heb hen voor verschillende communicatieproducten bijgestaan.

Histories

Voor een nieuwe editie van de Krant interviewde ik één van de collega’s over haar liefde voor erfgoed en haar functie bij Histories.

LUCA School of Arts C-mine

Voor dit magazine ging ik in gesprek met docenten, studenten, alumni en enkele professionals uit het werkveld. Hun ervaringen en bevindingen heb ik één voor één vertaald tot bondige artikels.

Avansa Mechelen

Dit erfgoedproject startte in 2021. Met een verhalenbusje gingen we rond in Mechelen, Willebroek en Sint-Katelijne-Waver op zoek naar migratieverhalen.

Publicatie ‘Publiek gaan’

Dit boek onderzoekt politiserend handelen als deel van het DNA van het sociaal werk. Het reikt een handelingskader aan. Het schetst kansen en bedreigingen vanuit tendensen in de omgeving en in het sociaal werk zelf.

Lus – communicatieplan

Lus is een sociale organisatie. Zij is sterk in verbinden en brengt mensen bij elkaar. Samenleven, daar draait het om. Want een kring mensen om je heen, doet je sterker in het leven staan. Lus werkt daarvoor met vrijwilligers en Lus-groepen.

Zomer van Antwerpen

Als redacteur voor de brochure van Zomer van Antwerpen volg ik het zomerfestival van heel nabij.